Нове обличчя Ірпеня, або З Днем народження Володимире Андрійовичу!

Не можна хвалити політиків – вони від цього псуються. Але в День народження очільника Ірпеня наша редакція вирішила створити віртуальну листівку, яку підписали ті, з ким ми спілкувалися на чиленних інтерв’ю.

Віолетта Кременчук (начальник відділу координування культурно-масових і спортивних заходів): «Мер – розумна, мужня і сильна особистість, за ним, як за кам’яною стіною. Якщо ти в його команді, ти стаєш фактично непереможним».

Сергій (ірпінчанин): «Мене, як велосипедиста, не можуть не радувати нові доріжки, проте хотілось би ще скейтпарк, басейн і стадіон».

Олександр Маркушин (депутат): «Мер – командний гравець. Завжди вислухає пропозиції і надасть допомогу. Завжди!»

Олег Сотніков (голова правління ТОВ «Ірпінське АТП 13250»): «Якщо меру вдасться зробити процес своєї роботи максимально прозорим – це буде перемога».

Василь Чмелюк (заступник керівника штабу АТО): «Володимир – це людина, яка бере на себе дуже багато завдань, щодня розбирається з величезною кількістю різноманітних запитань сотень людей! Я не зустрічав ще такої добровільної гіперзавантаженості».

Світлана Шилова (голова клубу «Друга Молодість»): «Якби не допомога Володимира Андрійовича, то не існувало б нашого клубу «Друга Молодість», і людям зрілого віку було б просто ніде спілкуватись і ділитися досвідом».

Максим Плешко (керуючий справами виконкому): «Ніцше казав про таких – надлюдина. В плані лідерства, інтелекту, менеджерських навичок. Карплюк саме такий. При цьому всьому – без нарцисизму, простий у спілкуванні, скромний у побуті. Думаю, що через деякий час Президент чи прем’єр-міністр України буде із прізвищем Карплюк».

Тетяна Антонова (директор Інформаційно-туристичного центру Ірпеня): «Мені подобається. як зараз виглядає наше місто. Результати роботи Володимира Карплюка, як говориться, на обличчя».

Людмила Сирота (медсестра інфекційного кабінету Ірпінської поліклініки): «Мені, як медичному працівнику, надзвичайно приємні позитивні зміни у медицині Ірпеня: відкриття дитячої поліклініки та амбулаторії. Користь для здоров’я людей – це користь для міста!»

Микола Головкевич (заступник Ірпінського міського голови): «Я спостерігав за роботою багатьох мерів Ірпеня, але такий поштовх в активному розвитку міста бачу вперше».

Андрій Страховський (депутат): «Я вболіваю за своє місто і не можу не радіти процесу його оновлення. Ще за часів Скаржинського я намагався змінити ситуацію, але тоді «бюджет не дозволяв», а з сьогоднішнім мером, усе стає можливим. Звичайно, не буває ідеальних людей, і Карплюка люблять покритикувати, але по факту він уже дуже багато зробив для міста».

Єлизавета Чуприна (голова правління громадської організації Центр сімейного розвитку «Щаслива родина», засновниця фестивалю «Дні натхнення»): «Нарешті є де проводити фестивалі! Місто не може не радіти тому, що з ним відбувається з приходом нового мера!»

Юрій Денисенко (cекретар Ірпінської міської ради): «Володимир Андрійович створив комфортні умови з точки зору співпраці влади і бізнесу, об’єднав усіх депутатів. Багато позитивного відбулося з його приходом. Це зміцнює його авторитет і ступінь довіри до нього.

Іра Ніколенко (головний редактор «Правди Ірпеня»): «Раніше, ще за радянських часів, було прийнято, що політик, держслужбовець, робить вигляд, що він знає все, орієнтується у всьому. Володимир Карплюк ніколи не вдавав цього. Але він виконав ключове завдання: маючи підтримку і довіру до нього особисто, зібрав таку команду, яка може професійно дати відповідь на кожне запитання. До нього було суцільне політичне середньовіччя. Феодали у закритому порядку, за “мзду”, вирішували все, решту просто «нагинали». Викликом став мовчазний саботаж чиновників середньої ланки, які залишилися від попередника. Вони посміхалися, говорили правильні речі, звітували про правильні кроки… але нічого не робили з того, що потрібно. Тому йому довелося провести управлінський аудит, перевіряючи адекватність людей зайнятим посадам. За що отримав шквал критики. Але найбільший опір – скалічені погляди, деформовані цінності, перекручена система координат людей, яким вже нічого не хочеться. Головне, не чіпати їх, бо їм «і так норм».

Коли Володимир Карплюк бере на себе колосальну відповідальність, то у нього має бути можливість втілювати цю відповідальність. У нього ще багато must do – на окремий товстий блокнот. Головне – відродити місто, де акумулюватимуться ідеї і почуття. А так він вже ввійшов в історію Ірпеня, створивши паркові ансамблі як простір, що поступово реставрує людей».

891544_351040868335199_719869523_o

Bookmark the permalink.

Comments are closed.