Не розпаковували жодного разу: правоохоронці повернули Ірпінській міськраді вилучені документи у 2017 році

Поліція та прокуратура поступово повертає до Ірпінської міської ради документи та комп’ютери, що були вилучені під час обшуків 2017 року. Більшість пакетів з документами навіть не відкривали. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

“Було багато гучних заяв, кримінальних справ, публічних звернень прокурорів, купа погроз та залякувань. Більшість пакетів з документами навіть не відкривали жодного разу! Тобто, ці негідники два роки тримали на складах документи та техніку ради і навіть не дивилися їх!”, – обурилася Попсуй.

За її словами, наразі в суді немає жодної справи. “Коли кошториси і проекти на 30% дешевші, ніж загалом по країні, все здійснено згідно законодавства та на благо громади. Дуже прикро, що в країні, де не розкриті вбивства Небесної Сотні, Каті Гандзюк та Павла Шеремета, правоохоронні органи виконують приватні замовлення і створюють “картинки” для телеканалів. Ми не забудемо нічого”, – додала Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, нещодавно у приміщенні Ірпінської міськради відбувся запланований проплачений забудовниками та дерибанщиками обшук. “Ірпінська міська рада подала десятки позовів на “горе-забудовників”, які не сплатили вчасно пайову участь до міського бюджету. Замість сплати пайової до бюджету, забудовники нічого кращого не придумали, ніж “найняти” прокуратуру та поліцію для проведення обшуку в Ірпінській міській раді”, – розповіла про причини обшуків Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.