​​Найнебезпечніші для здоров’я продукти харчування

Які продукти харчування становлять небезпеку для нашого здоров’я, знають далеко не всі. Сподіваємося, це допоможе вам хоча б частково відмовитися від їх вживання.

  • Солодкі газовані напої і енергетики

Всі шкідливі харчові добавки з рідиною надходять в організм набагато швидше і засвоюються краще. Основною проблемою при вживанні цього виду напоїв є те, що ніхто не знає, що саме крім цукрозамінників, харчових барвників, підсилювачів смаку та консервантів використовувалося при їх виготовленні.

  • Молочні і хлібобулочні вироби, термін придатності яких перевищує 2-3 тижні

Кількість консервантів в таких продуктах нейтралізує навіть найменшу ймовірність отримання користі від їх вживання.

  • Чіпси з магазину

Чіпси – це суміш з барвників, підсилювачів і замінників смаку, жирів і вуглеводів. Почитайте те, що написано на упаковці, наприклад, зміст бульб картоплі не менше 78%. А що ж тоді являють собою решту 22%?

  • Фастфуд

З метою економії і досягнення максимально конкурентоспроможної ціни виробники їжі такого типу економлять на всьому, в тому числі і на олії. Добре, якщо це буде змінюватися після кожної 5 або 6 смаження. Але в більшості випадків воно змінюється раз на добу. Організм людини отримує порцію канцерогенів, яку можна порівняти з допустимою місячною нормою.

  • Ковбаса, сосиски і копченості

Виробники все частіше вдаються до використання трансгенної сої при їх виготовленні, яка здатна завдати непоправної шкоди організму людини. Також містять канцерогени в великих дозах.

Як відомо, результатами систематичного вживання цих продуктів можуть стати порушення в роботі імунної системи, шлунково-кишкового тракту і серця, погіршення стану шкіри, волосся і нігтів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.