Навіщо платити більше? В Ірпені пропонують безкоштовні заняття для дітей на будь-який смак

Тринадцять різноманітних гуртків та секцій сьогодні працює у новому приміщенні Ірпінського центру позашкільної освіти. Школярі будь-якого віку можуть знайти там захопливі заняття для душі та тіла.

“Процес переїзду Центру зі старого приміщення ще триває, але ми уже працюємо. Зараз чекаємо на нові меблі, також незабаром привезуть нові комп’ютери”, – розповіла кореспондентам “Правди Ірпеня” директор Ірпінського ЦПО Тетяна Адамчук.

Зараз у Центрі працюють такі гуртки: “Оздоровча гімнастика”, “Сучасна хореографія”, “Студія образотворчого мистецтва”, “Фітодизайн”, “Судномоделювання”, “Звукозапис та аранжування”, “Юні генетики та селекціонери”, “Художня комп’ютерна анімація”, «Декоративно-ужиткове мистецтво», “Оркестр народних інструментів”. Нещодавно з’явився клуб і для дошкільнят – “Весела карусель”. За цими напрямками з дітьми у Центрі працюють абсолютно безкоштовно.

Більш детально про Ірпінський центр позашкільної освіти можна дізнатися на його сайті http://www.irpin-etc.edukit.kiev.ua/ або на сторінці Центру у Фейсбук https://www.facebook.com/etc.irpin/.

 

Розташований Центр позашкільної освіти за адресою м. Ірпінь, вул. Шевченка 2а/2. Телефон 098 599 97 62.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.