“Народний фронт” підтримуватиме всі законопроекти, які зроблять Україну сильнішою

Фракція “Народний фронт” у Верховній Раді підтримуватиме всі законопроекти та постанови, які зроблять Україну сильнішою.

Про це заявив перший заступник керівника фракції Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.

“Я можу вас та всіх глядачів запевнити, що на “Народний фронт” можна покластися й не хвилюватись – ми голосуватимемо за всі законопроекти та постанови, які роблять нашу країну сильнішою”, – наголосив Тетерук.

Відповідаючи на питання, чи буде фракція “Народного фронту” підтримувати зміни до Конституції, які офіційно проголошуватимуть курс України на вступ до НАТО та ЄС, Тетерук нагадав, як у 2008 році за прем’єрства Тимошенко було зірвано спробу України отримати доступ до цих структур.

“І тепер ми маємо результат – військову агресію РФ. Рішення, які приймалися тоді, зараз мають реальні наслідки. І якщо ми не будемо керуватися здоровим глуздом та відчуттям небезпеки, яка насувається зі Сходу, то будемо самотужки відповідати на всі виклики. А насправді це – величезна ціна, тому що ми платимо життями українців, які боронять нашу землю від російської агресії”, – пояснив народний депутат.

“Позиція “Народного фронту” з 2014 року – ми маємо набути членства в НАТО. І ми віддаємо свої голоси за всі рішення, які нас до цього наближають. Ми робимо все, аби безпековий сектор України якнайкраще відповідав стандартам НАТО, щоб коли настане такий день – ми були до нього повністю готові”, – додав він.

“Я не можу прогнозувати, як голосуватимуть усі депутати, оскільки насправді до парламенту обираються не тільки патріотичні сили, а й справжні покидьки на кшталт всіляких “мураєвих“, які проголошують абсолютно неприйнятні для української державності та українських громадян речі. А треба приймати державницькі рішення, що, власне, і робить фракція “Народного фронту”, – зазначив перший заступник керівника фракції.

“Ми зайшли до парламенту в 2014 році з єдиною метою – робити нашу країну сильною, незалежною та здатною захистити себе в абсолютно жорстких умовах російської агресії. І ми за чотири роки продемонстрували консолідовану та непохитну позицію щодо цього”, – підсумував Андрій Тетерук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.