На вулиці Білогородській у Боярці відкрили новий спортмайданчик

У Боярці, на вул. Білогородській, 51, урочисто відкрили дворове міні-футбольне поле. Облаштування спортивного майданчика відбулося за ініціативи депутата міської ради від партії “Нові обличчя” Віталія Юрченка та за підтримки Боярського міського голови Олександра Зарубіна. До робіт долучилася і компанія, що обслуговує будинок, – житлово-комунальне підриємство “Дніпрожитлосервіс”. Про це повідомило інформагентство ITV.

“До депутата Віталія Юрченка звернулися мешканці з пропозицією облаштувати майданчик. Ми з ним це підтримали, так як діти – це наше майбутнє і ми потрохи робим такі речі, які потрібні для наших маленьких боярчан”,- розповів Боярський міський голова Олександр Зарубін.

З нагоди відкриття на полі влаштували змагання з набивання м’яча. Хлопців поділили на 2 вікові категорії: 5-10 років і 11-14 років. Всіх, хто посіли перших 3 місця нагородили м’ячами.

Потурбувалися і про малечу. Їх розважали аніматори. Всіх мешканців пригощали солодкою ватою, морозивом та напоями. У дворі панувала дружня атмосфера та хороший настрій.

Детальніше у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.