На Україну налетить штормовий вітер: синоптик попередила про негоду

126251

Завтра, 24 грудня, чергові атмосферні фронти прийдуть в Україну із заходу та північного заходу Європи.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

“Проте поступове, але невідворотне потепління, легко перетворюватиме сніг у дощ. Можливі налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.І лише ближче до території наших східних “мінусів” ще потрусить снігом”, – написала вона.

Опади, переважно дощ, очікуються завтра на заході, півночі, півдні України, а також у західних районах центральної частини. До східних областей опади не дійдуть, лише на Харківщині у четвер можливий сніг.

Проте вже 25 грудня і в східній частині слід чекати на ускладнення погоди – сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Завтра в Україні спостерігатиметься посилення південного вітру до штормових значень. Температура повітря у четвер найнижчою передбачається у східних областях: вночі до -4°…-10°, вдень буде -1°…-4°.

У Києві в четвер вночі та вранці опади тимчасово послабнуть та припиняться, а ось в другій половині завтрашнього дня черговий віночок атмосферних фронтів північного циклону Greta знову заплете нам опади та поривчастий вітер. Опади, через потепління, очікуються переважно у вигляді дощу.

Протягом дня температура повітря в столиці коливатиметься близько +2°…+3°.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.