На реформи в Ірпені пішов всього рік

Ірпінь провів усі необхідні реформи лише за один рік. Про це у своєму блозі написав Ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Нещодавно Ірпінь вже вкотре приймав офіційні делегації. Цього разу – з Лубен та Переяслава-Хмельницького. Протягом року відвідати найперспективніше місто року та пізнати секрети динамічного розвитку Ірпеня приїздило більше десятка команд управлінців із різних міст України, з якими охоче ділились досвідом.

“Бажання інших управлінців вивести свої населені пункти на рівень Ірпеня, подолати систему і почати жити гідно не дає нам опустити руки і надихає до подальшої праці” – розповідає очільник міста.

2016 рік став “Роком доріг” в Ірпені. За словами Карплюка, протягом 12 місяців спільними зусиллями вдади вдалося капітально відремонтувати близько 20 вулиць: було замінено комунікації, зроблена система водовідведення, якої досі у місті не було. Тепер, окрім якісного європейського асфальту, на вулицях є заїзні кишені, зупинки громадського транспорту, чітка розмітка, гарно пофарбовані бордюри і вимощені тротуари для пішоходів.


 

“Ми почали змінювати місто з малого, а зараз із нас беруть приклад. Ми завжди відкриті для гостей і готові ділитися успішним досвідом. Вірю, якщо такі зміни відбудуться ще хоча б у десятку міст та містечок України, то і зміна держави на краще не за горами” – Володимир Карплюк.


Порядок і чистота в Ірпені варті окремої уваги, адже завдяки роботі Муніципальної варти та системі відеонагляду ліквідувати усі негаразди стало набагато швидше та ефективніше. До того ж, будь-який громадянин, виявивши порушення громадського порядку може залишити повідомлення у соцмережі або зателефонувати до гарячої лінії, отримавши допомогу комунальних служб.

Як зазначає міський голова Володимир Карплюк, гордістю міста є такі комунальні служби, як: “Ірпіньводоканал”, “Ірпіньжитлоінвестбуд”, “Ірпіньзеленбуд” та УЖКГ “Ірпінь”, які змоли подолати нелегкі часи та сягнути піку свого розвитку. Цього року комунальні підприємства були забезпечені такою кількістю техніки, скільки не було за всю історію Ірпеня. Наразі вона повністю обслуговує місто, починаючи прибиранням парків та вивозом сміття та закінчуючи очищенням каналізаційних труб й подоланням аварійних ситуацій будь-якого виду.

575ac89b2567a

Приємне враження на гостей міста справляє медицина. “Торік ми почали з відкриття нової сучасної дитячої поліклініки. Цього року завершили створення системи амбулаторій по всьому місту. Тепер первинна медична допомога для усіх мешканців максимально близька і комфортна. Зараз активно працюємо над проектуванням великого медичного центру з пологовим будинком, дитячою реанімацією, низкою діагностичних центрів” – зауважив Володимир Андрійович.

Наразі Ірпінь впевнено крокує до поставленої мети, долаючи усі негаразди. Ірпінь – місто щастя!

57504c1c85177

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.