На Приірпінні відзначили День пам’яті та примирення

Сьогодні, у день пам’яті та примирення, у Мостищі на місці, де у 1941 році проходила лінія оборони Києва та розташований один з відновлених ДОТів, зібралися ветерани, учасники війни, мешканці Приірпіння.

У заході взяла участь заступник Ірпінського міського голови Наталя Семко, яка висловила слова глибокої вдячності, щирої поваги та побажання міцного здоров’я і довголіття людям, які 73 роки тому були готові віддати свої життя за наше майбутнє.

Вітання ветеранів у селищі Гостомелі закінчилося виступами ансамблю барабанщиць, колективів художньої самодіяльності, дитячими співами. Хор ветеранів війни та праці “Пам’ять” виконав пісні повоєнних років.

Студенти, курсанти та адміністрація Фіскального університету також вшанували подвиг українського народу. Присутніми у знак поваги та подяки відбулося покладання квітів до Монументу Слави.
У довічному боргу залишається наше покоління перед тими людьми, кому випала доля пройти через війну й дожити до Дня Перемоги. Сімдесят три роки тому, герої України відвоювали мир та спокій для наступних поколінь.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.