На Київщині потерпілі на виробництві отримують лікування та медичну реабілітацію

За даними оперативних звітів за 2018 рік в закладах охорони здоров’я Київської області було проліковано та забезпечено медичною реабілітацією 161 потерпілий внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Такі види медико-соціальних послуг надаються потерпілим за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Відділення у районах та містах обласного управління проводять оплату лікування всіх прямих наслідків страхових випадків, що пов’язані із виконанням службових обов’язків, з метою якнайшвидшого відновлення здоров’я застрахованих осіб.

Зокрема, окрім лікування в закладах охорони здоров’я та медичної реабілітації, за рахунок коштів Фонду соціального страхування України також фінансуються витрати на додаткове харчування, придбання ліків, спеціальний медичний, постійний сторонній догляд, побутове обслуговування, протезування, санаторно-курортне лікування, придбання спеціальних засобів пересування тощо, якщо потребу в них визначено висновками МСЕК та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (у разі її складення).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.