Муніципальна варта Ірпеня тісно співпрацює з громадськістю

На сьогоднішній день Мунварта Ірпеня реагує на звернення громадян по проблемах дворових територій, які надходять на цілодобову “гарячу лінію” МВ. Така співпраця громадян з муніципалами дає свої результати.

Так, 20 лютого  на цілодобову “гарячу лінію” чергової частини МВ надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, який помітив сумнівних осіб, котрі лазили по під’їздах нового житлового комплексу по вул. Григорія Сковороди, 11 в Ірпені.

Інспектори Муніципальної варти побачили, як двоє невідомих підозрілих чоловіків в будівельних рукавичках та медичних масках намагаються покинути територію ЖК. У даних осіб виявили  знаряддя для взлому, їх затримали. Одразу ж була викликана патрульна поліція та слідчо-оперативна група, працівникам яких затримані були передані для подальших дій.

“Виражаємо вдячність небайдужому громадянину, який здійснив виклик, та нагадуємо всім жителям та гостям міста, що ірпінська муніципальна варта працює цілодобово 7 днів на тиждень. Телефонуйте на нашу «гарячу лінію» за номерами: (045 97) 60-400;  (073) 070-05-57. Також за вказаним мобільним номером ви можете  надіслати фото та відео фіксацію правопорушення за допомогою месенджерів Telegram і Viber”, – сказали муніципали.

Джерело: https://www.vartairpin.org.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.