Муніципальна варта провела загальний вишкіл для ірпінських команд військово-патріотичного руху «Джура»

6 травня в Ірпені місцеві команди, які беруть участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Джура», зібралися біля річки Ірпінь на загальний вишкіл. Про це повідомили в Муніципальній варті.

«Захід проходив на місцевості за шлюзом на річці Ірпінь, яка заздалегідь була обстежена саперами служби розмінування Муніципальної варти», — зазначили у Мунварті.

На зустріч зібралися команди різних навчальних закладів громади. Зокрема, вихованці Ліцеїв №1, №2, №3, «Лінгвіст», «Мрія», ІЛІТ та НУБіП. Усього участь у вишколі взяли приблизно 60 школярів.

Для учасників було створено три локації: тактична медицина, тактика та інженерія. На них джури демонстрували набуті раніше навички з обраної галузі та отримували нові знання від представників Добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади №1 та Муніципальної варти.

Наприкінці навчань для школярів провели змагання-гру на швидкість, реакцію і координацію рухів. Її проводили за допомогою тренажеру BlazePod, гаджету на який треба натиснути, коли він загоряється кольором твоєї команди.

«Дякуємо всім учасникам вишколу за проявлений інтерес, відповідальне ставлення, витривалість, включеність та емоції!», — подякували у Мунварті.

Нагадаємо, фахівці Муніципальної варти Ірпеня проводять різноманітні навчання в освітніх закладах громади для учасників патріотичного руху «Джура». Зокрема, на початку травня школярів навчали евакуйовувати поранених із зони обстрілу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.