Можливості, які дає волонтерство

Якщо зазирнути до словника, то в перекладі з французької, волонтер – це доброволець, який має звичку піклуватися про близьких, допомагаючи їм абсолютно добровільно і без будь-якої вигоди. Сьогодні існують безліч можливостей волонтерства для тих, хто прагне розвитку та хоче змінити світ на краще!

1. Спортивне волонтерство. Можливість взяти участь в організації таких всесвітньовідомих проектів, як Олімпійські ігри, Універсіади, Чемпіонати світу. Ці грандіозні події потребують тисяч волонтерів. Заповни заявку і стань частиною команди!

Детальніше – тут.

2. Організація: Народно-Культурне Товариство Поляків «Польська Нота» шукає контакти для двостороннього обміну волонтерами.

Запрошуються: вчителі, студенти-полоністи, студенти з хореографії (польський народний танець), театральні діячі.

Детальніше – тут.

3. Організація: Центр зайнятості Вільних людей

Запрошуються небайдужі громадяни, які готові приділяти близько 10 годин на тиждень допомозі переселенцям зі Сходу України та Криму в пошуках роботи та соціальній адаптації на новому місці.

Детальніше – тут.

4. Музичне волонтерство. Європейський тур Океану Ельзи: волонтерський набір

Учасники: усі охочі, з відкритою шенгенською візою, з можливістю самооплати дороги та проживання на/до місця концерту. Вкрай бажано вільно володіти англійською, але зважаючи на те, що все ж більшість глядачів – українська діаспора, прийнятним є і більш низький рівень володіння англійською. Анкету можна заповнити тут.

5. Організація: Міністерство освіти і науки України шукає волонтерів для літніх мовних таборів.

Запрошуються: волонтери, зі знанням іноземної мови, що здатні самостійно організувати свій приїзд до школи (у разі, якщо це буде інше місто, ніж місто проживання волонтера). Питання поселення може бути вирішене спільно зі школою та управлінням освіти у кожній конкретній області.

Детальніше – тут.

6. Організація: Ресурсний центр ГУРТ

Запрошуються: суспільні журналісти, фотографи, відеооператори, перекладачі.

Можливості: досвід у журналістиці, відвідування навчальних ГУРТків, напрацювання резюме, рекомендації, відвідування цікавих подій щодо розвитку громадянського суспільсва в Україні

Детальніше – тут.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.