МОЗ закликає Верховну Раду запровадити в країні надзвичайний стан

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану через епідемію коронавірусу. Про це інформує пресслужба МОЗ.

“Я говорив про запровадження надзвичайного стану ще з першого дня своєї роботи в уряді. Це треба було робити з самого початку. Якби це вдалося, то такого поширення, яке зараз геометрично розвивається, не було б”, – вважає Ємець.

Окремо він звернувся до депутатів Верховної Ради і закликав їх проголосувати за введення надзвичайного стану. Мовляв, вони повинні проявити силу волі, не боятися, а зібратися і підтримати це рішення для порятунку українців. Цікаво, що перед таким голосуванням і самі депутати мають пройти експрес-тестування на коронавірус.

За його словами, для ефективної боротьби з поширенням коронавірусу в Україні всі українці повинні зайняти свідому позицію, мінімізувати контакти з іншими, дотримуватися правил гігієни, а також виконувати поради МОЗ.

Нагадаємо, станом на 22 березня є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.


Джерело: https://24tv.ua/

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.