Молодь Приірпіння показала клас на всеукраїнському фотоконкурсі

Дві талановиті представниці Приірпіння увійшли до фіналу Всеукраїнського фотоконкурсу для молоді “Країна змін”.Фахове журі високо оцінило фотороботи мешканки Ірпеня Ірини Грицак та коцюбинчанки Олени Рожанської.

Мета конкурсу – показати позитивні зміни в країні, що творяться на наших очах. Участь у ньому взяли 60 молодих фотографів з різних куточків України. Фіналістами стали лише двадцятеро і саме їхні фото представлені на експозиції, що зараз виставлена в  Київському університеті ім. Бориса Грінченка. Серед них світлина із щасливим хлопчиком з Коцюбинського Олени Рожанської та дуже символічне фото “кладовища вождів” Ірини Грицак.

 

“У кожного учасника свій неповторний стиль та індивідуальний підхід до кадру, власне бачення крізь призму об’єктиву, проте… Всіх нас об’єднала спільна мета – показ реальних змін у сучасному українському суспільстві та демонстрування дійсності без зайвих прикрас. “Країна змін” – це та платформа, де молоді люди змогли не лише проявити свій потенціал та показати вміння фотографувати, це щось значно більше й глибше”, – написала Олена Рожанська на своїй сторінці у Фейсбук.

Переможницею фотоконкурсу “Країна змін” стала студентка Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого Анна Трошина. Дівчина представила серію фотографій про життя людей на звільнених територіях у зоні АТО.

Варто зазначити, що серед засновників та організаторів конкурсу викладач та журналіст з Ірпеня Андрій Сніжко, відомий фотограф Володимир Шилов, голова Всеукраїнської інноваційної платформи “Сходи в майбутнє” Ігор Найда, а також фотокореспондент Олександр Клименко, фахівець з візуальних медіа і викладач Мар’яна Ангелова, медіаексперт та медіакритик Діана Дуцик, телеведуча і викладач Наталія Сопіт.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.