Молодь Коцюбинського розвиватиметься разом з “Bilka”

У Коцюбинському скоро з’явиться арт-простір “Bilka”, який має на меті розширити творчі горизонти мешканців Коцюбинського та розкрити місцеві таланти.

14238112_942401819220535_2144754437667449140_n

“Вже за тиждень кожен охочий зможе ближче ознайомитися з нашим концептом – побачити нові грані музики, поетичного мистецтва, письменницької майстерності тощо. Ми хочемо, щоби абсолютно кожна людина, яка наділена якимось талантом, вміє створювати нереальне з абсолютно тривіальних речей, або просто хоче допомогти культурно розвивати регіон, змогла висловитися, заявити про свої вміння та дізнатися враження й сподівання оточуючих. Тому ми запрошуємо усіх-усіх: маєте талант, але боїтеся заявити про себе – Вам до нас; давно шукали платформу для реалізації власних думок так ідей – Вам до нас; знаєте друга, який вміє, але не хоче – Вам теж до нас”, – із завзятістю повідомляє один з учасників ініціативи Вікторія Степаненко на своїй сторінці у соцмережі.

Проект реалізується за підтримки ГО “Нові обличчя”. Відкрити арт-простір планують вже на наступному тижні на території місцевого парку. Наразі організатори шукають креативних особистостей будь-яких галузей: художники, фотографи, музиканти, поети і письменники, майстри “хенд-мейд”.  Якщо Ви маєте перераховані вище таланти, звертайтесь у приватні повідомлення організаторам проекту: Альоні Рожанській та Вікторії Степаненко. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.