Модернізація освітлення в Ірпені

На черговому засіданні виконкому розглядали питання про затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Модернізація освітлення (впровадження світлодіодних технологій) у м. Ірпінь». Обидва питання фінансуються з бюджету регіонального розвитку.

Другий проект передбачає заміну застарілих ламп на енергозберігаючі. «У нас буде економія на оплаті вуличного освітлення фактично 50%. Щорічно ми більше мільйона оплачували, – зазначив міський голова Володимир Карплюк. – Враховуючи те, що кожна вулиця має освітлюватися в нічний час, ми переходимо на економне освітлення, яке дає можливість в автоматичному режимі занижувати освітлення, якщо там не їздить ніхто. Фактично кожна лампочка буде автоматично контролювати витрати електроенергії».

Вартість проекту з модернізації освітлення (впровадження світлодіодних технологій) в місті Ірпені становить понад 11 мільйонів гривень.

Міський голова В.Карплюк запропонував селищним головам напрацьовувати такі проекти з подальшим фінансуванням та впровадженням на території селищ.

Джерело: ІМР

5

Bookmark the permalink.

Comments are closed.