Мобілізацію продовжили!

Мобілізацію в країні продовжили до 18 серпня. Не дивлячись на те, що п’ята хвиля мала стати логічним завершенням, військкомати звітують, що плани не виконані, так як лише 20% від визначеної Генеральним штабом кількості військовозобов’язаних були відправлені. Заступник голови мобілізаційного відділу Генерального штабу Володимир Талалай пояснює, що призив буде продовжуватись доти, доки генеральний план не буде виконаний повністю.

Редакція вирішила звернутись до військового комісара Ірпеня та Бучі Сергія Кайдана з питанням, як же у нас йдуть справи з виконанням плану мобілізації. Ось, що він нам відповів: «План мобілізації у нас виконаний. Всі 72 солдати набрані. Не зважаючи на те, що багато осіб відмовляються з’явитись, отримавши повістку. У зв’язку з цим заведено вже 5 кримінальних справ… Хоча є і втішні фактори: у нас багато добровольців, навіть жінок! Приємно бачити такій патріотизм. Ми, в свою чергу, намагаємося завжди допомагати нашим. Сприяємо в оформленні у військовий шпиталь або відправляємо на реабілітацію в Словенію демобілізованих бійців».

Нагадаємо, що на днях в Ірпені створили Громадську раду учасників антитерористичної операції при міському голові. Головою ради обрали Олександра Тарасюка.

Мобілізацію продовжили!

Мобілізацію продовжили!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.