Між Тлахомулько-де-Суньїга та Ірпенем підписано офіційну угоду про побратимство

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та мер мексиканського міста Тлахомулько-де-Суньїга Омар Сервантес Рівера підписали офіційну Угоду про побратимство. Зустріч відбулася в онлайн-форматі 27 березня.

Під час зустрічі Олександр Маркушин та Омар Сервантес Рівера обговорили майбутню допомогу громади Тлахомулько-де-Суньїга у відбудові пошкоджених об’єктів в Ірпені.

«Найближчим часом надішлемо на розгляд проєкти відбудов, які наші нові мексиканські друзі змогли б взяти під свою опіку», — написав Ірпінський міський голова на своїй сторінці у фейсбуці.

При підписанні Угоди про побратимство між Ірпенем та Тлахомулько-де-Суньїга були присутні також Надзвичайний та Повноважний Посол України в Мексиці Оксана Драмарецька та народний депутат України Іван Шинкаренко. Саме Посол Оксана Драмарецька раніше підписала з Омаром Сервантесом Рівера Меморандум про намір партнерства між Ірпенем та Тлахомулько-де-Суньїга.

«Щиро дякую пані Послу Оксані Драмарецькій за особисту участь у такій важливій для нашої громади справі та народному депутатові України Івану Шинкаренку за допомогу Ірпінській громаді у налагодженні нових міжнародних зв’язків!», — подякував Олександр Маркушин.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.