Міськрада Бучі закликає владу припинити тиск

У четвер, 21 липня, депутати Бучанської міської ради Київської області направили офіційне звернення до президента України, голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністру, Кабінету міністрів, Міністерству внутрішніх справ, Національної поліції, Генпрокуратурі і Міністерству юстиції з проханням взяти на особистий контроль роботу правоохоронних органів щодо фактів тиску на місцеве самоврядування в місті Буча.
Про це йдеться в їхньому зверненні.

2ed29c65a83b524ff52dafc33f2b3ddd

Зокрема, мова йде про оцінку адекватності застосування сили і засобів до проведення слідчих дій, а також зухвалим діям озброєних правоохоронців. Депутати просять зупинити тиск на місцеве самоврядування міста Буча.
“Ініціювати перед компетентними органам проведення службового розслідування по вказаних фактах. Закликати народних депутатів України, громадські організації та окремих громадян припинити системний тиск на правоохоронні органи, що призводить до блокування роботи органу місцевого самоврядування”, – йдеться в тексті рішення Бучанської міської ради.
Вранці в Бучі пройшли обшуки у мера, а також в приміщенні Бучанської міської ради. Робота органу місцевого самоврядування заблокована.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.