Мирослава Свистович запустила лохотрон по продажу “чудо-ліків”

Екс-голова Ірпеня Мирослава Свистович пропонує  містянам купувати сумнівні з точки зору медицини прилади інформаційно-хвильової терапії або брати їх в оренду зі знижкою. Такі технології у медицині вважають одним із видів шахрайства.

“Більше місяця працюю в “Біополіс-ІХТ”. Пільгові категорії (пенсіонери, люди з обмеженими можливостями і т.п.) матимуть можливість пройти курс оздоровлення за допомогою ІХТ безкоштовно. Також можна буде придбати Матрицю-Колбуна”, – написала у соцмережі Свистович.

Суть цього “методу лікування” полягає в тому, що клітини випускають якесь випромінювання, причому здорові і хворі клітини випромінюють по-різному. Це випромінювання дуже слабке і вважається, що, впливаючи таким же слабким випромінюванням на “патологічні” клітини можна привести їх у “рівновагу” і таким чином їх ” вилікувати “.

Проте офіційно підтверджене обгрунтування ефективності інформаційно-хвильової терапії наразі досі відсутнє. Сама ж Свистович також визнає, що офіційна медицина, яка тісно пов’язана з фармакологічною мафією, не спішить визнавати інформаційну хвильову терапію та вносити її в протоколи лікування. 

Користувачі соцмережі Фейсбук зазначають, що це всім відома схема лохотрону і заробляння грошей. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.