Міністерство оборони відзначило 200 учасників АТО з Приірпіння

У День захисника України майже дві сотні учасників антитерористичної операції з Ірпінського регіону отримали почесні відзнаки від Міністерства оборони. Урочисте вручення відбулося в актовій залі Ірпінської міської ради. Отримати свої відзнаки захисники і захисниці прийшли цілими родинами. Вручали нагороди перший заступник міського голови Дмитро Христюк та військовий комісар Ірпінсько-Бучанського об’єднаного військкомату Сергій Кайдан.

«Хочу щиро подякувати і вклонитися усім справжнім захисникам України. Тим, які мають в собі глибоке відчуття справедливості, патріотизму, любові до своєї Батьківщини. Тим, які показують усім приклад, як потрібно захищати і любити свою рідну землю. Саме ви ті люди, які докладають все, навіть найцінніші – своє життя, для розвитку України, для нашого майбутнього, майбутнього наших дітей», – звернувся до побратимів голова Ради учасників АТО при Ірпінському міському голові та Координаційної ради Ірпінського регіону Олександр Головенько.

 

Варто зазначити, що отримали недержавні відзнаки й 11 працівників КП «Муніципальна варта» на чолі з його керівником Валерієм Вовком.

 

«Валерій Анатолійович був командиром батальйону «Київська Русь». Він очолив батальйон після того, як загинув мій друг Олександр Гуменюк. І я дуже дякую, за те, що після демобілізації він прийняв рішення розбудовувати наше місто й очолив комунальне підприємство», – зазначив під час нагородження перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

У День захисника України для учасників АТО пролунав невеликий концерт. На сцені виступив народний ансамбль «Українські музики».

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.