Мерія Бучі на Мальдівах взірвала соцмережі

Фотографії завідувача відділом прес-служби Бучанської міськради Вікторії Ляховець взірвали соцмережі. На них прес-секретар Бучанської мерії відпочиває на Мальдівах.

У коментарях користувачі соцмережі бурхливо сприйняли таку новину і здебільшого незадоволені, адже відпочинок на Мальдівах дорогий і звичайним чиновникам важко його оплатити.

“На жаль, у педагога, який працюе мало не за колготки та комуналку, можливий лише город у позi зю. Не дуже соромтеся, у чесних людей нема тих Мальдивiв, або як е, то вони явно не у Бучанськiй радi листочками граються”, – пише Надін Хожай.

“Яка ганьба! Секретарка І Мальдіви. Соромно має бути”, – коментує Оксана Ярмоленко.

“3 тисячі доларів за тур? Це ж яку за розміром зарплатню має з бюджета міста рупор БМР, щоб так розкішно подорожувати?”, – пише Людмила Легран.

 

Як повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на сторінку Вікторії Ляховець у Facebook, бучанська чиновниця обрала для відпочинку п’ятизірковий готель COCOON Maldives. За даними туристичних агентств, відпочинок у даному готелі на дев’ять днів обійдеться не менш ніж 3 тис доларів США.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.