Мерів зобов’язали бути online!

Обласна державна адміністрація столичного регіону почала впроваджувати сучасні інформаційні технології у свою управлінську діяльність. Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе доручив міським головам Київщини до 23 травня створити особисті акаунти в найпоширенішій світовій соціальній мережі Facebook. Для того, щоб влада на місцях була більш відкритою, а звичайні громадяни могли оперативно дізнаватися про зміни і навіть впливати на них.

«Саме соціальні мережі зараз є одним з головних джерел інформації. А представники влади повинні вміти вести діалог з людьми: повідомляти про важливі події, радитися про заплановані зміни, висловлювати свою позицію, чути думки і критику, спілкуватися з населенням,» – впевнений перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе.

Інформаційні технології будуть впроваджені і в практиці комунікацій обладміністрації з районами. На цьому тижні пройшла перша онлайн-нарада керівництва КОДА – за участю губернатора, його заступників та керівників департаментів з міськими головами Київщини. Онлайн-наради будуть проводитися через сервіс відео-конференцій CiscoWebex.

У Київській обласній адміністрації запевняють, що використання онлайн-відеозв’язку дозволить скоротити витрати часу та фінансів на відрядження для особистої участі в нарадах. Замість того, щоб витрачати час і гроші на дорогу, місцеві чиновники мають приймати громадян і вирішувати конкретні питання.

Мерів зобов'язали бути online!

Мерів зобов’язали бути online!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.