Матюшина зливає своїх екс-директорів

Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина заявляє, що екс-директор УЖКГ “Біличі” Євген Герасименко був звільнений ніби-то через службову халатність і  рекомендує зізнатись у скоєних злочинах. 

“У своїй службовій Константинов – директор БК засвідчив, що директор УЖКГ Герасименко на дах навіть не піднімався. Як можна прийняти роботи і не піднятися на об’єкт? Хто його не пускав, це вже слідство розбереться, службова халатність карається до 5 років позбавлення волі (ст.366,367) і не звільнений він був саме тому щоб відповідав по всій строгості закону. Матеріали досудового розслідування розголошувати не маю права, а службові документи як раз доповнюють щиросердечні зізнання. Явка з повинною очищають душу та скорочують строк ув’язнення”, – пише Матюшина на своїй сторінці у соцмережі. 

Втім слова Герасименка суперечать позиції Матюшиної. Він зазначає, що виїжджав на об’єкт і особисто перевіряв роботи. Як з’ясувалося зараз, Герасименко знадобився екс-голові лише для підписання офіційних документів. “Начальник де-юре” навіть не мав доступу до печатки підприємства та повинен був виконувати “поради” особистого радника Ольги Матюшиної – Анатолія Ровного.

“Фактично УЖКГ керував не я. У мене навіть не було печатки. Вона знаходилась у помічника Ольги Матюшиної, про що я неодноразово розповідав голові. Як мені пояснювали, це додатковий контроль”, – розповів Герасименко.

За його словами, керування УЖКГ “Біличі” було зі сторони селищної ради. “Це був або телефонний дзвінок, або виклик у селищну раду. Я не вирішував ні фінансові, ні кадрові проблеми. Одного разу навіть мене змусили звільнити людину, що перебувала у відпустці. Я від цього взагалі в шоці” – зазначив Євгеній Герасименко.

На сьогоднішній день у команді Матюшиної не знайшлося жодної людини, яка б взяла відповідальність за роботу ЖЕКу. Це підтвердила член команди Еліна Циганенко.

 

 

Як відомо, депутат Микола Єременко та учасник АТО Віктор Анісімов також залишили команду Ольги Матюшиної, коли побачили реальні факти розкрадання нею бюджетних коштів. “Матюшина обіцяла викорінити корупцію з УЖКГ “Біличі” та відстоювала самостійність Коцюбинського. Однак після виборів селищною головою почала керувати скандально відома чорна піарщиця Ірина Федорів. В результаті, в УЖКГ “Біличі” змінився вже восьмий керівник, борг підприємства виріс до 20 мільйонів, у Коцюбинське почали переносити СІЗО, а саме селище намагаються приєднати до Києва. Це все є результатом того, що Федорів маніпулює Матюшиною та розколює нашу громаду. Я не зміг мовчати і виступив проти. За це мене команда Федорів-Матюшиної одразу спробували відкликати руками голови ТВК Людмили Демченко, проти якої відкрито кримінальне провадження за фальсифікацію виборів і яку вже давно називають “Коцюбинський Підрахуй”. Проте, суд зупинив дію їхнього злочинного рішення”, – прокоментував депутат Коцюбинської селищної ради Віктор Анісімов.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.