Матюшина VS атошники

Голова селища Коцюбинське Ольга Матюшина поглибила конфлікт з атошниками. Спроба представників координаційної ради учасників АТО Приірпіння порозумітися із селищним головою на сесії у вівторок 15 грудня зазнала краху.

Лідеру координаційної ради атошників Олександру Головеньку банально не дали виступити. Матюшина спочатку один раз перебила виступаючого і взяла мікрофон, потім почала робити це знову і знову так і не давши йому сформулювати свої пропозиції.

«Ми насправді приїхали розставити всі крапки над і та припинити конфлікт. Ірпінь і наша координаційна рада сьогодні в процесі укладання списків для видачі квартир і землі більш ніж на 50 атовців з Коцюбинського. Тільки по першій черзі на 50 квартир є 7 атовців з селища та дві родини загиблих», – повідомив Головенько після сесії.

«Вона – селищний голова. Члени її, як вона каже, громади – військові будуть отримувати квартири і землю в Ірпені. Має бути взаємодія між селищним головою, нашою кордиинаційною радою та ірпінською мерією? Звичайно так! Натомість Матюшина сказала мені та нашій делегації: ви з Ірпеня, що ви тут робите на сесії? Їдьте в Ірпінь, не заважайте!», – обурився атошник Олександр Головенько.

«Якщо відверто, ми усі шоковані таким прийомом в Коцюбинському, адже ми їхали зовсім не скандалити, а очікували предметної розмови. Хотіли висловити свої зауваження щодо публікації на сайті, якій пов’язують з Ольгою Матюшиною, а далі мали намір повідомити депутатам і Ользі Матюшиній, представникам громади прізвища коцюбинчан на квартири і землю, показати списки, розповісти про порядок і принципи формування черговості. Взагалі розказати що до чого…», – пояснив Головенько.

Варто зазначити, що скандальну публікацію на сайті з яким пов’язують Ольгу Матюшину, про нібито викидання в Ірпені зі списків на квартири і землю коцюбинських атошників наразі знято.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.