Матюшина привласнює здобутки Нових облич

Ольга Матюшина привласнює здобутки депутатів Коцюбинської селищної ради від партії «Нові обличчя». Вчора, 8 червня, після того, як Адміністративний суд Київської області відмовив у клопотанні позивача, який претендував на нежиле приміщення за адресою вул. Пономарьова, 2/2 та залишив його за громадою Коцюбинського, Матюшина заявила про свою перемогу і про те, що депутати не брали участь у процесі.

«У другому суді ми перемогли… Інтереси селищної ради представляли працівники ради – Володимир Деміонович та Андрій Ополінський, яким я відновила довіреності на представництво у судах…Для мене дивно, що депутати, які заявляли про те, що доля приміщення на Пономарьова їм нібито небайдужа, навіть у цю справу не вступили…», – написала на своїй сторінці у соцмережі Матюшина.

HyUB9e-563k
Головний ініціатор процесу повернення громаді приміщення по вул. Пономарьова, 2/2 депутат селищної ради Богдан Слюсаренко, який ще у 2014 році, коли був членом виконкому селищної ради, першим підняв питання про цю нерухомість, обурений: «Матюшина і пальцем не ударила, щоб повернути Коцюбинському це приміщення! З 2014 року я та мої колеги ходили по установах, судах, вияснювали, яким чином повернути громаді приміщення під садочок, боролися за нього. І зрештою 22 жовтня 2015 р. Ірпінський міський суд передав його у власність громаді Коцюбинського. На той час Матюшина ще навіть головою не була!»
Більше того, саме через Ольгу Матюшину селище мало не втратило це приміщення. Як ми уже повідомляли, вона привласнила перший примірник техпаспорту і досі не повернула його ні депутатам, ні правоохоронцям. Депутатам довелося у терміновому порядку повторно подавали документи у БТІ для отримання другого техпаспорту. Якщо б селищна рада не встигла оформити право власності до 8 червня, тобто до вчорашнього судового засідання, то втратила б цю нерухомість.
«Вчора на засіданні суду від Коцюбинської селищної ради були присутні Юлія Главацька, Катерина Ющенко, Людмила Узерчук, я та юристи селищної ради. Все! Ні Матюшиної! Ні Федорів! Нікого від їхньої свити не було!», – повідомив нашим кореспондентам Слюсаренко.
13343061_257710774591005_3307385866203074823_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.