Матюшина обізвала громаду Коцюбинського сектантами

Сьогодні на виїзному засіданні комітету Верховної ради України з питань запобігання і протидії корупції, що відбувалося у смт. Коцюбинське так звана селищна голова Ольга Матюшина назвала усіх присутніх у залі коцюбинців сектантами.

Голова комітету Єгор Соболєв наприкінці засідання надав слово Матюшиній для висловлення своїх пропозицій щодо вирішення проблеми з Біличанським лісом. Але голова замість конструктивних думок почала вкотре безпідставно звинувачувати Ірпінь у «рейдерському захопленні селища», а свою ж громаду обізвала «зомбованими сектантами».

13499718_10209423160806774_1026502965_o

На засіданні комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції розглядали ситуацію, що склалася довкола Біличанського лісу та щодо розслідування за фактами побиття активістів. До виступу Матюшиної уже з’ясувалося, що усі звинувачення так званих активістів у дерибані Біличанського лісу депутатами Коцюбинської селищної ради безпідставні, адже жоден з депутатів цієї каденції не брав участь у відведенні у приватну власність 501 ділянки у Біличанському лісі 2008 року. Це визнала навіть Ольга Червакова. Таким чином, не знайшовши інших аргументів, Ольга Матюшина звинуватила у всіх бідах Коцюбинського Аделаджу.

«Хто в яку цeркву ходить справа кожного. Я православний, наприклад. Ірино Фeдорів, нe можна опускати до такого рівня людину, яку ви тримаєтe сeлищним головою. За відсутністю здорових аргумeнтів і пропозицій по нацпарку людина, яка сeбe вважає сeлищним головою пeрeводить дискусію в площину, хто в яку цeркву ходить», – прокоментував ситуацію голова фракції «Нові обличчя» Максим Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.