Матюшина готує тепловий колапс Коцюбинського

Селищний голова Коцюбинського вперто веде громаду до теплового колапсу. Про це написала на своїй сторінці у соцмережі депутат селищної ради Людмила Узерчук, та навела чіткі факти та документи на підтвердження своїх слів.

 “Хочу описати ситуацію з опаленням, яка склалась у нашому селищі. 12 січня 2017 року в терміновому порядку була скликана бюджетна комісія для розгляду документів поданих компанією “Мастер-енерго” (далі – МЕ) про відшкодування різниці в тарифах за жовтень-грудень 2016 року. Ситуація склалася дуже критична. Згідно з розпорядженням “Нафтогаз України” 16 січня 2017 року наше селище може залишитись без опалення, що, в свою чергу, призведе до повного колапсу і знищення всієї теплової системи селища. Дані про припинення постачання газу були опубліковані на офіційному сайті “Київоблгаз”. В екстреному порядку в КОДА були викликані керівники органів місцевого самоврядування, в тому числі, і Матюшина О.В. та представники Київоблгазу, для вирішення ситуації, що склалася”, – пише Людмила Узерчук.

За її словами, на цьому засіданні було досягнуто домовленостей, а саме: у терміновому порядку скликається бюджетна комісія, на якій приймається рішення про прийняття цільової програми (яку повинні розробити співробітники селищної ради). “Матюшина скликає позачергову сесію для затвердження цієї програми. Вона погодилася повністю зі всім. На засідання комісії були запрошені представники МЕ, Матюшина О.В. і комісія ЖКГ. Матюшина засідання комісії проігнорувала повністю, комісія ЖКГ була в складі 2 чоловік. На мою пропозицію провести спільне засідання двох комісій (бюджетна та ЖКГ) Куцан відповіла відмовою, таким чином намагаючись піти від відповідальності”, – підкреслює депутат.

16 грудня минулого року на бюджетну комісію раніше були подані документи МЕ, які були опрацьовані та відправлені на доопрацювання (в тому числі, і Цільова програма). Виявляється, 23 грудня МЕ зареєстрували новий пакет документів, який дивним чином зник і опрацювати ці документи 12 січня бюджетна комісія не змогла, розповідає Людмила Узерчук. “Але не це саме дивне. На нараді в КОДА Матюшина заявила, що для недопущення відключення газу необхідно прийняти дану цільову програму на бюджетній комісії і тоді вона виносить її на голосування сесії. Але співробітники селищної ради, а саме Куцан А., Пилипенко Н. на засіданні комісії в один голос почали говорити, що приймати цільову програму не можна і це чистої води корупція, але ніякого альтернативного варіанту не запропонували. Ніяких корупційних дій в рекомендаціях бюджетної комісії – немає”, –  наголошує депутат Узерчук.

15941364_669093386606006_708163344901440607_n

16105786_669094219939256_2301977788960046249_n

Депутат селищної ради шокована цинізмом Матюшиної, яка з одного боку вимагає висновків депутатської комісії, а з іншого не пускає своїх депутатів на засідання комісії, щоб не було кворуму. “Матюшина і її псевдоактивісти всіляко намагалися перешкодити розгляду вирішення питання, при цьому продовжуючи вимагати термінових висновків комісії. Наталія Пилипенко 12 січня відмовилася голосувати за затвердження програми (Багінська Г. М. була відсутня за сімейними обставинами та була за 150 км. від Коцюбинського), знаючи це, Пилипенко Н. просто не з’явилася на засідання комісії сподіваючись, що цим зірве засідання, але не врахувала, що у нас вийде привезти Галину Миколаївну та забезпечити кворум”, – пише Узерчук на своїй сторінці у Facebook.  Вона наголошує, що всі необхідні дії для забезпечення жителів теплом депутатами зроблені. “Подальші дії Матюшиної покажуть, що для неї важливіше: забезпечення здоров’я жителів або її популізм і інтриги”, – сказала Людмила Узерчук

Bookmark the permalink.

Comments are closed.