Маркушин спростував чутки про закриття 10 і 11 класів у 17 школі

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин спростував інформацію щодо закриття 10 і 11 класів у Ірпінській ЗОШ № 17. Ві закликав ЗМІ уникати без перевірки фактів публікації “новин”, джерелом яких є скандально відома Михайлина Скорик.

Як відомо, учора відомою чорною піарницею Михайлиною Скорик було поширено черговий фейк про те, що з вересня в ірпінській школі №17 “розганяють” 10-11 класи, тобто, влада офіційно вирішила відмовитися від набору і навчання 10-11 класів 17-ї школи. За її словами, “ті старшокласники, які хочуть продовжити навчання в старших класах Ірпеня, будуть змушені примусово перейти в неіснуючий поки ліцей”.

“Офіційно заявляю, що дана інформація не відповідає дійсності. Завдяки активній позиції ірпінської міської влади, в Ірпені з’явиться Ірпінський академічний ліцей, який буде розміщено в одному з корпусів Ірпінського економічного коледжу Національного університету біоресурсів”, – заявив Маркушин.

При цьому, усі бажаючі учні Ірпеня та Приірпіння зможуть там навчатися в 10-11 класі безкоштовно та на добровільних засадах. “Жодного закриття 10 та 11 класів у жодній нашій школі не буде. Навпаки, з’явився ще один міський ліцей – це додаткова пропозиція освіти в місті. Фейк про “розганяння” старших класів відбувся лише в голові Михайлини Скорик за кошти одного з провайдерів з сумнівною професійною та чоловічою репутацією”, – додав Олександр Маркушин.

За словами першого заступника міського голови, такі дії пані Скорик зумовлені бажанням балотуватися на пост Ірпінського голови.

“Справа в тому, що вже почалася підготовка до виборів мера Ірпеня. А пані Скорик, як відомо, планує балотуватися на пост Ірпінського голови. Будучи чорною піарницею, вона постійно обливатиме інформаційним лайном міську владу та інших своїх опонентів. Її завдання – дискредитувати позитивні зміни в Ірпені, аби її власна бездіяльність та життєва неспроможність не була настільки явною. Просимо ЗМІ уникати без перевірки фактів публікації “новин”, джерелом яких є скандально відома Михайлина Скорик, яка має прямий політичний інтерес у очорненні міської влади Ірпеня”, – підмумував Маркушин.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.