Магнітна буря: українців знову накрило метеоударом

У неділю, 9 червня, Україну накрила сильна магнітна буря. Наслідки метеоудару відчутні і сьогодні, 10 червня. Про це повідомляє  Укрінформ.

У період магнітних бур фізичний стан істотно погіршується. Особливо на собі це відчувають метеочутливі люди і люди похилого віку, а також вагітні жінки і маленькі діти. Також підвищується ризик серцевих нападів і інфарктів.

Симптоми, які можуть спостерігатися у людей під час магнітних бур – безсоння або сонливість, погіршення самопочуття без видимих ​​на те причин, дратівливість, неуважність, головний біль, перепади тиску.

Що не можна робити в магнітну бурю?

У період магнітних бур не бажано займатися активними видами діяльності, краще відмовитися від важких фізичних навантажень. Не варто зловживати спиртними напоями і переїдати.

Щоб захистити себе від впливу магнітних бур, треба відмовитися від шкідливої ​​їжі, вживати більше овочів, фруктів, білого м’яса, риби, замінити каву м’ятним чаєм і пити побільше води, особливо в такий жаркий період, як зараз.

В цілому в червні магнітні бурі очікуються в такі дні:

  • 10 червня – магнітне коливання середньої сили.
  • 19 червня – потужна магнітна буря.
  • 28-30 червня – магнітні бурі 4-5 балів.

  Нагадаємо, раніше в мережі оприлюднили графік магнітних бур на кожен місяць 2019 року. Фахівці розповіли про вплив магнітних бур на здоров’я і про те, чого не варто робити в цей період.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.