Літературна премія Ірпеня: у жовтні оголосять лавреатів

Оргкомітет з вручення “Літературної премії Ірпеня” отримав сотні творів від літераторів зі всієї України. З метою якісного аналізу кожного твору журі премії оголосило про нагородження переможців у жовтні 2020 року. Прийом нових творів наразі зупинено, подані твори розглядає журі.

Нагадаємо, що інвестиційна рада міста Ірпінь заснувала у 2020 році щорічну всеукраїнська творчу премію “Літературна премія Ірпеня”.

Премія спрямована на пошук нових авторів з метою їх мотивації до подальшої творчості.

Премія має три номінації: проза, поезія та спеціальна премія література для дітей (саме в Ірпені жив письменник та автор “Пригоди Незнайка” Микола Носов).

На розгляд комітету премії приймаються невидані раніше рукописи авторів, які раніше не видавали жодної книги.

При цьому, приймаються невидані раніше рукописи авторів, які раніше не видавали жодної книги, але публікували свої твори у колективних збірках чи антологіях.

Вік та географія претендентів на отримання премії необмежений. Тематика творів та їх обсяг – вільні.

Дедлайном подачі творів було 15 липня 2020 року.

У кожній з трьох номінацій буде визначено по 1 лавреату, кожен з яких отримає по 50000 гривень. Окрім цього, буде видано книги лавреатів кожної номінації.

Для представників ЗМІ додаткові деталі щодо “Літературної премії Ірпеня” можна отримати за електронною адресою Оргкомітету премії: [email protected]

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.