Леонід Кравчук: я б жив в Ірпені

Перший Президент незалежної України Леонід Кравчук поділився враженнями про Ірпінь. За його словами, місто за короткий період змінилося до невпізнаваності. 

“Я навіть не очікував, що Ірпінь зможе справити таке позитивне враження. Був на центральній площі і мене вразила скульптупа Тараса Григоровича Шевченка. Та й взагалі: оздоблення, план площі, все зроблено по-європейськи. Я навіть не міг уявити, що в районному центрі так може бути гарно”, – зазначив Леонід Кравчук.

Перший очільник нашої держави стверджує, що Ірпінь – достойне місто для життя. “Коли я ходив по вулицях міста, в мене виникала одна думка: я б тут жив. Тут спокійно, затишно, красиво, відпочивають люди”, – наголосив Кравчук.

Як відомо, сьогодні Леонід Кравчук відвідав Фіскальний університет. На зустрічі він зосередив увагу студентів та курсантів на сучасному політичному стані в Україні, національній свідомості українців, питаннях культури і мови в державі, а також розповів про невідомі сторінки з біографії та історичні події, зокрема, про Біловезьку угоду, що стала точкою відліку нової епохи та створення самостійної української держави.

Детальніше – у відео:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.