Київ говоритиме зі світом, – Арсеній Яценюк розповів, чого очікувати від Київського Безпекового Форуму

“Ніхто не здатен зупинити шлях України в ЄС і НАТО. А той, хто спробує, отримає відсіч”, – наголосив у своєму дописі на Facebook лідер партії “Народний фронт”, засновник Фонду “Відкрий Україну” Арсеній Яценюк 10 квітня напередодні відкриття Київського Безпекового Форуму.

12-й Київський Безпековий Форум, який щорічно організовується Фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну”, відбудеться 11-12 квітня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що на цьогорічний Форум приїжджають сотні гостей: “Серед них – високі урядовці, найкращі світові експерти з міжнародних відносин, конфліктології та безпеки”.

Київський Безпековий Форум проходитиме між першим і другим туром виборів Президента. Тож, за словами Арсенія Яценюка, серед головних питань дискусій будуть – якою може стати зовнішня політика України: “Як будемо захищати державу від російського ворога? Як будемо будувати відносини із союзниками?”.

“Моя відповідь – проста. Ми захистили нашу незалежність і нашу свободу.  Ми вступимо в Європейський Союз і НАТО”, – наголосив лідер “Народного фронту”.

“Ніхто не здатен зупинити цей шлях.

А той, хто спробує, отримає відсіч.

Бо таким є стратегічний вибір українців.

Це – суть наших цінностей. Це те, як рухатиметься історія”, – підкреслив Арсеній Яценюк.

Назва цьогорічного Форуму – “Невтомна хвиля. Стратегічний вибір України і Заходу”, нагадав він.

“Присвячуємо його всім українцям і українкам, які захищають нашу свободу.

Присвячуємо його нашим вірним друзям. Насамперед – Сенатору Джону Маккейну, який вірив в Україну”, – підкреслив він.

“Дивіться наш Форум. Слідкуйте за ним. Київ говоритиме зі світом”, – написав Арсеній Яценюк.

Цьогорічний Київський Безпековий Форум збере рекордну кількість учасників – понад 1000. Серед них – високі представники української держави та державного керівництва, дипломатії й експертного середовища із понад 20 країн світу.

Київський Безпековий Форум заснований Фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну” у 2007 році. Відтоді Форум щороку стає платформою для дискусій на високому міжнародному рівні щодо актуальних питань національної безпеки, безпекових питань Чорноморського регіону, Європи та світу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.