Куди поїхати на 8 березня

Нарешті можна вдихнути весняного повітря і насолодитися безтурботністю високого синього неба. Подивитися, як веселими струмками від нас тікає талий сніг. Березень –  місяць, коли прийнято радувати квітами і теплими словами коханих, дружин, мам, бабусь – та всіх представниць прекрасної статі. Але особливу радість принесуть подорожі.

Куди поїхати на 8 березня

  • Кам’янець-Подільський
На 8 березня у Кам'янець-Подільський / фото УНІАН

Це місто романтики і любові. Де ж, як не у старовинній фортеці, можна відчути всю силу краси й справжніх почуттів? Це одне з найбільш романтичних місць, куди так прагнуть закохані парочки. Місто вас приємно здивує і точно подарує чудові спогади. Крім того, сюди досить швидко можна дістатися на поїзді або автобусі, так і на машині.

  • Село Бакота
Результат пошуку зображень за запитом Село Бакота

Це місце варто відвідати, якщо ви перебуваєте в Кам’янець-Подільському. Воно розташоване на Дністрі, на території Національного природного парку “Подільські Товтри”. Знаходиться всього за 55 км від залізничної станції Кам’янець-Подільський. Бакота – затоплене село на Поділлі. Півстоліття тому сотні сімей залишили тут свої будинки і господарства. Зараз це водосховище довжиною в 200 кілометрів. Місце відоме своїми неймовірними краєвидами і тишею. Тут також розташований скельно-печерний монастир.

  • Одеса
На 8 березня в Одесу / фото 048.ua
Фото 048.ua

Одеса тільки-тільки прокидається після важких зимових днів, ви зможете  чудово відпочити, бо тут знайдете все, що вам потрібно для уїк-енду, смачну їжу, тривалі прогулянки по місту, березневе море і цікаві екскурсії.

  • Львів
Результат пошуку зображень за запитом львів

Весняне сонечко, березневі коти в двориках, ярмарки та музика, що ллється з різних куточків Львова. Все це вам сподобається, і ви зможете відмінно провести час. Екскурсії в будь-яку точку міста також додадуть особливого забарвлення вашому настрою.

  • Чернівці
Результат пошуку зображень за запитом Чернівці

У Чернівцях  ти зможеш не тільки насолодитися дивовижною архітектурою часів Австро-Угорщини, погуляти старовинними вуличками і скуштувати місцеві страви (банош, фриптуру по-буковинськи і завиванці). Варто пройтися по центральній пішохідній вулиці Ольги Кобилянської, розглянути будівлю ратуші, драматичний театр, будинок-корабель і, звичайно ж, взяти екскурсію в резиденцію митрополитів Буковини і Далмації (Чернівецький університет). На дорогу доведеться витратити в одну сторону від 225 грн за квиток у плацкарт в одну сторону, від 476 грн за квиток у купе і від 1167 грн за квиток в люксі. Стандартний двомісний номер на двох за добу доведеться заплатити від 470 грн.

  • Нова Каховка
Тур вихідного дня Херсонщина

Оригінальним варіантом поїздки стане подорож 8 березня до Нової Каховки. Це південне курортне містечко на лівому березі Дніпра з початку весни готується приймати туристів. Воно з’явлось всього 60 років тому на місці села Ключове, відомого кристально-чистими джерелами. Нова Каховка – це місто-оазис з вдало висадженими в степовій зоні зеленими парками і зонами відпочинку. Тут можна не тільки гуляти і насолоджуватися природою і навесні, але і продегустувати місцевий коньяк. Марочний дім “Таврія” випускає такі коньяки: Борисфен; Таврія Преміум; Георгіївський; Jatone; ALeXX. Прямого поїзда з Києва до Нової Каховки немає, тому можна доїхати до Таврійська з пересадкою в Запоріжжі. Квитки в одну сторону обійдуться в 600 грн. За добу за квартиру в центрі доведеться заплатити від 600 грн.

  • Ірпінь
Фонтан на Городской площади

Звичайно ж, кожен може відсвяткувати 8 березня у рідному місті – Ірпені, адже наше місто багате  на історичне минуле,  має чимало визначних місць. Наприклад, такий звичний для всіх вокзал, який має надзвичайно цікаву історію,  старі будиночки, де у свій час проживали відомі письменники, художники, композитори, актори, і які збереглися до наших днів. Також є багато затишних та атмосферних кав’ярень та ресторанів, де можна провести час із близькими та друзями.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.