КП “Ірпіньводоканал” – Лідер року 2018

Завдяки ефективності обраної стратегії розвитку КП “Ірпіньводоканал” посіло високі позиції в рейтингу й номіновано на відзнаку “ЛІДЕР РОКУ 2018”. Про це повідомляється на офіційній сторінці комунального підприємства у соцмережі. 

За результатами рейтингу КП посіло 2 місце серед суб’єктів господарювання України за сумою місць 4-х номінацій  фінансово-господарської діяльності і 1 місце – за результатами суб’єктів господарювання Київської області за сумою місць 4-х номінацій  фінансово-господарської діяльності.

Як відомо, минулого року Ірпіньводоканал займав перші місця у різних номінаціях: “Лідер року”, “Краще підприємство року”. Зі всіх підприємств України КП зайняло 3 місце.

Останні два роки називають революційними у розвитку Ірпіньводоканалу. За цей час було придбано 11 одиниць нової техніки. Працівників забезпечили зручною уніформою та побудували для них нове службове приміщення. Створили сучасний абонентський відділ та запустили сайт підприємства із особистим кабінетом для споживачів.

У 2016-му в розвиток підприємства та оновлення мереж вклали понад 30 млн. грн. Цього року передбачено уже близько 40-ка. Зараз головний проект водоканалу – це будівництво станцій знезалізнення та водопідготовки. Такі об’єкти дозволять вирішити проблему із якістю води, що надходить до споживачів.

Активний розвиток та високу якість роботи Ірпіньводоканалу підтверджує і Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. За результатами останніх масштабних перевірок, із понад 60-ти водоканалів України Ірпінське підприємство було єдине, якого не оштрафували.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.