Коцюбинці згуртовуються задля допомоги літнім людям та людям з інвалідністю під час карантину

Жителі Коцюбинського привозять продукти до селищної ради для одиноких літніх людей та людей з інвалідністю, які мешкають у селищі. Про це повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

“Радію, що навіть у цей важкий для нашої країни час мешканці Коцюбинського готові підставити плече підтримки тим, хто цього потребує! Сьогодні почесний мешканець селища Євгеній Лавров разом із своєю дружиною привезли до селищної ради чай. А Петро Ярославович Бомба від Асоціації християнських медсестер і волонтерів “Благо” передав рис”, – розповів Сергій Даніш.

Цими продуктами доповнять гуманітарні набори для одиноких літніх людей та людей з інвалідністю, які мешкають у Коцюбинському.

Нагадаємо, днями у Коцюбинському сформували перші 70 гуманітарних наборів для самотніх літніх людей та людей з інвалідністю, які мешкають у селищі. “У пакунках – продукти та господарські товари. Більшу частину уже розвезли. Наше головне завдання – убезпечити коцюбинчан, які зараз є у підвищеній зоні ризику і зробити усе від нас залежне, щоби вони якомога рідше покидали свої оселі”, – написав на своїй сторінці у соцмережі в.о. селищного голови Сергій Даніш.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.