Користувачі “Бесту” скаржаться на погану якість інтернету

Користувачі інтернет-провайдера “Бест”, власником якого є скандальновідомий Олексій Зіневич, знову жаліються на якість інтернету. Серед численних недоліків клієнти вказують на тривалу відсутність інтернету, низьку швидкість та неможливість зв’язатися з технічною підтримкою. Саме тому більшість з них не рекомендують користуватися послугами “Бесту”. 

“Як тільки підключили інтернет було все добре, швидкість хороша і пінг в іграх був маленький. Але минув рік як в один день почав пропадати інтернет, в 2 рази зріс пінг (затримка) в онлайн іграх і + постійна втрата пакетів, довго вантажить такі сайти як Twitch, Facebook я перевіряв це не з сайтами, тому що через мобільний інтернет все відмінно, швидко все завантажує. Я просто тепер не можу комфортно грати в онлайн ігри взагалі”, – пише користувач Антон з Бучі.

“Найжахливіший провайдер. Не рекомендую. Подбайте про свої нерви. Шкодую, що перепідключитися на нього, хоч він і бувбезкоштовним, воно того не варто, постійні обриви, по кілька днів немає інтернету, відповідь в техпідтримці завжди дивує, чекають смачні сніданки, обіцяють стабільність, в результаті порожні розмови. Більше 3 днів чекаєш монтажників, які нічого не можуть зробити! Розчарування!!!”, – заявляє Тетяна з Михайлівки-Рубежівки.

Як відомо, Олексія Зіневича та його компанію неодноразово звинувачували й у безпідставному порушенні прав споживачів. Так, у 2015 році до Антимонопольного комітету України звернувся клієнт “Бесту” Костянтин Коверзнєв з проханням відреагувати на протиправні дії монополіста. За прямою вказівкою Зіневича цьому споживачеві не надавалися інтернет-послуги, незважаючи на те, що він сплатив за них наперед. 

Читайте також: Користувачі інтернет-провайдера “Бест” відмовляються від послуг через хамство компанії

З “Бестом” пов’язаний скандал зі “зливом” даних абонентів. У 2014 році провайдер передав базу телефонних номерів абонентів для проведення агітації передвиборчому штабу Анатолія Федорука. У липні 2018 року ситуація з незаконним використанням персональних даних повторилася. На телефони абонентів “Бесту” розсилалися запрошення на акції, організовані Громадською ініціативою Олексія Зіневича проти чинної міської влади в Ірпені. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.