Конкурс малюнків «Я народився в Україні»

Благодійний фонд «Національне Відродження» оголошує конкурс дитячих малюнків до Дня Незалежності – «Я народився в Україні». Прийом робіт на конкурс та голосування триватиме з 16 червня до 24 серпня 2015 року. Оголошення результатів конкурсу та урочисте вручення подарунків переможцям відбудеться протягом тижня після завершення конкурсу.

Вік учасників: від 4 до 16 років.

Вимоги до малюнків: тематика робіт має відповідати заявленій темі конкурсу «Я народився в Україні», вітається оригінальне бачення та образність. Обмежень у техніці виконання немає, формат малюнків – не більше А3. Кожна конкурсна робота повинна мати назву та короткий опис зображення.

Призи конкурсу: головний переможець конкурсу малюнків від фонду «Національне відродження» у віці від 7 до 16 років отримає путівку у табір «Фрістайл» під Києвом або в Карпатах. Для інших учасників передбачені цінні подарунки – яскраві набори для творчості та багато цікавих сюрпризів.

Відбір конкурсних робіт: усі роботи конкурсантів будуть опубліковані на сайті фонду ukraine-911.org. Впродовж конкурсу за них можна буде віддавати електронні голоси. За результатами голосування інтернет-користувачів до 24 серпня будуть відібрані 10 найкращих робіт. Саме серед авторів цих малюнків конкурсне журі визначатиме щасливого переможця.

Журі конкурсу: до складу конкурсного журі ввійдуть відомі українські художники – Матвій Вайсберг, Олексій Белюсенко, Ірина Єремеєва та інші митці, а також артисти та представники влади, які опікуються дитячими проблемами.

Як стати учасником: фотографії робіт юних конкурсантів надсилайте в електронному вигляді на [email protected], а оригінали малюнків – за адресою: Благодійний фонд «Національне Відродження», вул. Спаська, 31-Б, оф. 302, м. Київ, 04070. На конверті обов’язково має бути позначка «На конкурс дитячих малюнків».

Малюнки учасників не повертаються. Кількість робіт від одного учасника – не обмежена.

Конкурс дитячих малюнків є платним. Для участі у конкурсі батьки маленьких митців повинні сплатити реєстраційний внесок у розмірі 50 гривень за кожен малюнок. Здійснити платіж можна безпосередньо через сайт ukraine-911.org , натиснувши на кнопку «Допомогти зараз» і обравши призначення «Благодійний внесок за участь у конкурсі дитячих малюнків». Крім того, грошовий внесок за можна перерахувати за такими банківськими реквізитами:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Національне Відродження» ЕДРПОУ 39357772

ПриватБанк

р\р 26001052628603 в філії «Розрахункового центру»

ПАТ КБ «Приватбанк», м. Київ, МФО 320649 К2

Укрсиббанк

р\р 26006549874400 ПАТ «УкрСиббанк»,

Відділення №1015, м. Київ, МФО 351005

Усі грошові внески учасників благодійний фонд «Національне Відродження» спрямує на потреби малюків, які перебувають у таборі «Лісова застава» біля Києва. Його мешканці – це діти з Донецької та Луганської областей та малюки, чиї батьки знаходяться в зоні проведення АТО.

----------_--------------_----------

Bookmark the permalink.

Comments are closed.