“Конченое животное”, – Дубінський про Ірину Федорів

72581000_472230286723784_4504926308408492032_n

Народний депутат України Олександр Дубінський у своєму телеграм-каналі назвав чорну піарницю з Коцюбинського та представницю руху “Чесно” Ірину Федорів “конченым животным”. Така реакція нардепа, за його совами, спричинена наклепами зі сторони Федорів.

IMAGE 2020-10-03 12:48:14

Нещодавно Ірина Федорів написала статтю на “Українській Правді” про те, що Дубінський погрожує їй та Ользі Матюшиній. Псевдоактивістка оприлюднила скрін листування, на якому зафіксовано погрози від ніби з телефону Дубінського.

Олександр Дубінський заявив, що ніяких повідомлень Ірині Федорів не надсилав і немає ніякого відношення до цього інциденту. Натомість попросив Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова відкрити по даному факту кримінальне провадження.

“Знаходячись “не в собі” активістка Федорів запостила який-небудь скрін з ніби погрозами від мене. Прошу Арсена Авакова відкрити по даному факту загальну справу, а саму Федорів передати свій телефон на експертизу слідчих МВС”, – написав на телеграм-каналі Дубінський.

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.