Компанію Linevich Group звинувачують у шахрайстві

Співробітники будівельної компанії “Linevich Group” займаються шахрайством та погрожують своїм інвесторам. Скаргу з відповідним змістом незадоволена послугами компанії мешканка Києва направила до власника компанії, скандального забудовника Віталія Ліневича та передала журналістам “Правди Ірпеня”.

Ситуація склалась наступним чином. Родина оформила попередній договір та заплатила початковий внесок за квартиру і кошти за її подальшу реєстрацію. Зовсім скоро у сім’ї виникли матеріальні проблеми і люди звернулися до будівельної компанії з проханням перевести сплачені кошти на інший об’єкт, аби можна було взяти квартиру в кредит. Але з’ясувалося, що співробітники вже оформили квартиру без основного договору, раніше обумовленого з інвесторами часу, без їх повідомлення та згоди. Більше того, вони зареєстрували нерухомість на дружину, тоді як інвестори просили реєструвати житло на дружину і чоловіка.

Після “помилкової” реєстрації квартири співробітники будівельної компанії вимагали довнести доплату за «правильну» перереєстрацію цієї квартири і додатково внести кошти за реєстрацію іншої. А коли інвестори відмовилися платити за чужу “помилку” і вирішили розірвати договір з непорядною компанією, їм почали погрожувати неповерненням грошей взагалі. Боячись залишитися ні з чим, люди підписали під диктовку головного бухгалтера заяву, за якою більшу частину грошей вдалося повернути. Але за “помилкову” реєстрацію гроші їм не віддали.

Люди неодноразово просили зустрічі з керівництвом компанії, та марно. Віталій Ліневич відгородився від них. Хоча й розказував у інтерв’ю журналу Domus design, що питання клієнтів він вирішує моментально. Інвестори вже не покладаються на нього і сподіваються, що їхню проблему вирішить суд.

Нагадаємо, що Віталій Ліневич є скандальним забудовником зелених зон Ірпеня та Приірпіння. Саме він намагався незаконно забудувати територію табору “Дружба”, проте громада виступила проти цієї забудови. Щодо дій забудовника у Бучі прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження. По ряду забудов Ліневича ДАБІ скасувала декларації про початок будівництва через відсутність документів або порушення ведення забудови.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.