КОЦЮБИНСЬКЕ ЗНОВУ ОБРАЛО “НОВІ ОБЛИЧЧЯ”

За попередніми даними, депутатську більшість після проведених 17 липня виборів у Коцюбинському знову отримала команда “Нових облич”. З 26 округів 15 депутатів обрано від партії “Нові обличчя” та однодумців-самовисуванців, 10 депутатів з команди екс-голови селища Ольги Матюшиної і 1 депутата обрано від БПП. Наразі очікуються офіційні результати.

13714475_1137437976299402_1187778081_n

Як відомо, вчора, 17 липня, у селищі Коцюбинське Київської області пройшли скандальні вибори до Коцюбинської селищної ради, ініціатором яких стала народний депутат Ольга Червакова. Попри те, що антиконституційну постанову ВРУ про розпуск Коцюбинської селищної ради скасували Вищий адміністративний суд та Верховний Суд України, вибори, які були зазначені одним із пунктів цієї постанови, відбулися. Відповідно на сьогодні у селищі є чинна селищна рада, повноваження якій відновили ВАСУ і ВРУ та 26 новообраних депутатів. За словами правознавців, тільки суд зможе розставити усі крапки над “і” у цій ситуації.

Загалом, вибори 17 липня пройшли спокійно і без гучних ексцесів. Найбільше коцюбинці обговорювали столичних гостей. Практично на кожній виборчій дільниці у Коцюбинському перебували люди у формі столичного громадського об’єднання “Київська міська варта”. Ці ж хлопці виконували обов’язки особистих охоронців Ольги Матюшиної. Крім цього, на вибори до селища Коцюбинське приїхав відомий київський забудовник та перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе. Він склав компанію Ользі Матюшиній, коли та ходила голосувати на свою дільницю. Матюшина відверто хизувалась його компанією.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.