Кістками ляжемо, а СІЗО тут недопустимо: коцюбинці

Коюбинці не хочуть слідчого ізолятору на своїй території. Майже дві сотні мешканців Коцюбинського одноголосно висловилися проти перенесення у селище Лук’янівського СІЗО.

Сьогодні тут відбулися чергові громадські слухання, що стосуються імовірного перенесення у селище СІЗО із центру Києва. На обговореннях були присутні коцюбинці, представники Міністерства юстиції, представники Ірпінської міської ради, Коцюбинської селищної ради. Крім того, підтримати селище прибув і народний депутат Верховної Ради України Михайло Гаврилюк.

Свою думку щодо недопущення перенесення на територію селища висловило біля мікрофону близько 20 осіб. Разом з тим, жоден з так званих активістів не виступив перед громадою.

Також слід зауважити, що представники Мін’юсту не висловили жодної позиції після проголосованого рішення громадських слухань. На що громада вкотре нагадала, що не лише не допустить на території свого селища розташування СІЗО, а й, крім того, буде ініціювати винесення за межі Коцюбинського наявного виправного закладу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.