Хто переміг у дитячому турнірі BeyBlade-2019

Чемпіонами великого дитячого турніру BeyBlade-2019 стали Дмитро Куц в Ірпені; Артем Пушкарьов у Боярці і Тимофій Кнороз у Вишневому. Загалом до фіналу дійшли 48 гравців – їх було по 16 у кожному місті. Про це розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

Як відомо, минулих вихідних понад півтори тисячі дітей Приірпіння прийшли і приїхали на Великий турнір BeyBlade-2019. Змагання відбулися одразу у трьох містах. Найбільше учасників було в Ірпені: на Центральній площі змагалися 743 блейдери. Міський стадіон у Боярці зібрав 438 гравців, а центр Вишневого – 390. Таким чином, тут відбувся найбільший в Україні турнір BeyBlade.

Лідери гонки отримали найновіші набори для гри Beyblade Gatinko Battle Set Takara Tomy (два блейди, арена та лаунчери). Подарунок отримав і кожен із фіналістів: найновішу іграшку Cho Z Beyblade Takara Tomy й лаунчер.

“Наш турнір BeyBlade – це історія не про перемоги чи поразки. Це історія про те, як можна відволікти дітей від планшетів і телефонів. BeyBlade – це гра “очі в очі”, така, як колись були в нашому дитинстві. На мою думку, нашим дітям потрібно побільше таких розваг – на вулиці, з друзями, а не тільки зі скляними екранами. Нам вдалося зібрати дітей разом, створити додаткову можливість для їхнього самовираження, для того, щоб вони познайомилися між собою, поспілкувалися, подружилися. Саме тому мені ця гра подобається: вона хоча б частково допомагає вирішити проблему “цифрового покоління”, – повідомив Карплюк.

Разом з дітьми до гри активно долучалися й батьки. Наприклад, Сергій Лук’яненко з міста Ірпінь вперше в житті прийшов з сином Павлом на такі змагання. У Павла вже є понад 40 бойових конструкцій і він збирається розширювати колекцію. Оксана Рошка разом із сином приїхали до Ірпеня з Бородянки, аби вперше спробувати себе в “іграшкових” боях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.