Керівництво УЖКГ “Біличі” проігнорувало зустріч з мешканцями та депутатами

Черговий скандал у Коцюбинському. Цього разу суперечки виникли через бездіяльність УЖКГ “Біличі” щодо ремонтування дахів житлових будинків селища.

Справа в тому, що селищна рада ще наприкінці 2016 року виділила кошти на проведення вказаних робіт, проте досі нічого не було виконано.
З метою пришвидшення процесу це питання під особистий контроль взяли депутати Коцюбинської селищної ради та активні жителі селища. Голова бюджетної комісії Людмила Узерчук, депутат Коцюбинської селищної ради Ліна Радуда та небайдужі коцюбинці об’єднали зусилля і почали опрацьовувати кошторисну документацію у відповідності до запланованих робіт. Минулого тижня вони домовились з начальником УЖКГ “Біличі” про зустріч 30-го серпня у Будинку культури.
Сьогодні, у призначений час, мешканці та депутати селищної ради прийшли у Будинок культури, проте жоден представник від УЖКГ “Біличі” так і не завітав на захід.
Про головну мету зустрічі та дії керівництва УЖКГ “Біличі” повідомила депутат Коцюбинської селищної ради, голова бюджетної комісії Людмила Узерчук: “Була домовленість з начальником ЖЕКу, щоб уникнути корупційної складової у виборі підрядників, всі компанії повинні надати Кошториси на проведення робіт, які перевіряють і депутати, і співробітники ЖЕКу. На цю хвилину співробітники ЖЕКу приховують компанію, яку намагаються завести для проведення робіт. Також уникають зустрічі, не відповідають на телефонні дзвінки вже протягом 3-х днів. Вважаю ці дії прямим доказом у зацікавленості отримати “відкати” від своєї компанії. Керівництво ЖЕКу відмовляється розглядати пропозиції від інших, не своїх, компаній, і всіляко намагається не допустити їх”.
Не зважаючи на те, що керівники УЖКГ «Біличі» проігнорували зустріч, вона все ж виявилась продуктивною. Присутні ознайомились з представниками підрядних організацій, опрацювали документацію та задали питання по окремому будинку. Всі рекомендації та висновки мешканців та депутатів буде передано на розгляд тендерного комітету.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.