Керівництво Київської області відвідає військових на передовій

Напередодні Нового року голови райдержадміністрацій та мери міст Київської області особисто доставлять військовим на передову матеріально-технічну допомогу. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

Відповідне доручення чиновникам дав голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган. Озвучену ініціативу Горгана очільники РДА і мери міст Київщини зустріли з ентузіазмом.

Як повідомляється, колону з гуманітарною допомогою очолить Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

1415946672_ibhwdmmv8yc

Відповідно до плану, 23 грудня колона гуманітарної допомоги від кожного району Київщини має вирушити до Дніпра, звідки голови РДА доставлять зібрану допомогу у військові частини зони АТО.

За словами Олександра Горгана, українські солдати мають відчувати підтримку та допомогу.  Наступну поїздку планують здійснити і на Великдень, щоб напередодні свят підняти бойових дух наших захисників і допомогти їхній перемозі».

Як планується, основу вантажу складуть найнеобхідніші на фронті речі – дизельгенератори, запчастини до автомобілів, утеплення для бліндажів, утеплені спальники, сокири тощо. Поїдуть на передову також і вітальні листівки від учнів Київщини.

8dfb8945acf04c1ee0fbaa5ced869b26f6447a1c

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.