Карплюка розглядають як конкурента Кличку

Вибори ще не оголошені, а в столиці гадають, хто незабаром кине боксерську рукавицю Кличку.

Столичні аналітики розглядають Володимира Карплюка та партію Нові Обличчя, як тих, хто може кинути виклик меру Києва Віталію Кличку та його партії УДАР на місцевих виборах. Про це, зокрема, йдеться в аналітичній статті «Битва за Киев. Кто бросил перчатку Кличко», яка опублікована на інформаційному порталі http://kievnews.glavcom.ua/.

ЗМІ досліджують, хто ж уже подав заявки на осінню битву за Київ, судячи з зовнішньої реклами, якою пістрять столичні вулиці.

Неоголошена передвиборча кампанія розпочалася «по-тихому». Причому почали її не сили, представлені нині у Київраді, а нові проекти.

Партійні організації й окремі потенційні кандидати на майбутніх місцевих виборах вже розпочали свої піар-кампанії, констатують експерти. Найсильнішими конкурентами, між якими точитиметься боротьба за крісло мера столиці, аналітики зараз називають:

–              Володимира Карплюка (Нові обличчя)

–              Андрія Турія (Рух за реформи)

–              Андрія Білецького (Ми – кияни)

–              Андрія Карпенка (Сила громад) та інших.

«Політична партія «Нові обличчя» – це нова українська партія, метою якої є зміна політичних еліт в країні і прихід до влади команди освічених фахівців», – йдеться у статті. Пишуть, про Навчальний центр політики та державного управління, випускників якого залучатимуть до реалізації загальнонаціональних соціальних і політичних проектів і пропонуватимуть до кадрового резерву влади. «Що ж за кваліфіковані успішні державні діячі стоять за цим проектом? – Особливої ​​інтриги тут немає – партію очолює мер Ірпеня Володимир Карплюк,» – підсумовують у статті.

В статті йдеться скоріше не про саме крісло мера, а про фракцію Нових обличь у Київській міській та обласній радах. Зараз бачимо активні дії (можливо,трішки передчасні – фальстарт) різних гравців. Політичні сили готують собі плацдарми, з яких будуть скоро атакувати. Вибори за крісло мера столиці будуть відрізнятися дуже жорсткою боротьбою. Вже сьогодні серйозно взялися за Володимира Карплюка: нещодавно його мочили 1+1 і 2+2 – канали Коломойського. Це ще раз підтверджує, що Нові обличчя є реальною загрозою для Самопомочі, яку інвестує Ігор Валерійович. Намагаючись провести депутатів від партії Нові обличчя в раду Києва та області Карплюк намагається перетворити Ірпніь з об’єкта столичної і обласної політики в суб’єкт.

Потрібно розуміти, що в європейських країнах вибори на місцевому рівні мають більшу вагу, ніж вибори на загальнодержавному. Вся політика в європейських країнах здійснюється на місцевому рівні, а на верхньому — вирішуються тільки загальні для країни питання.

Карплюка розглядають як конкурента Кличку

Карплюка розглядають як конкурента Кличку

Bookmark the permalink.

Comments are closed.