Карплюк: завжди цінував якісні жарти

Учора в Ірпені відбувся гумористичний концерт відомого сценариста і телеведучого Валерія Жидкова. Мер міста Володимир Карплюк також відвідав захід.

“Завжди високо цінував як розіграші з боку друзів, так і якісні жарти наді мною професійних гумористів. Тому разом з глядачами “ЧистоNews” сміявся над жартами про мера Ірпеня” – пише Карплюк у своєму Facebook.

За словами міського голови, лише за останні півроку в Ірпінському БК виступили понад 30 потужних, професійних творчих колективів. За кожним з таких заходів стоїть серйозна підготовка та важлива робота групи адміністраторів, які організовують приїзд до Ірпеня цікавих творчих людей.

“Приємно бачити серед тих, хто організовує цікаві мистецькі події в Ірпені нашу молодь. Саме в цьому вбачаю великі перспективи нашого міста, як альтернативної Києву концерної платформи. Вчорашній концерт Валерія Жидкова в Ірпені організували жителі Ірпеня Сергій Біланюк та Ігор Архипенко. Вони вже не вперше привозять до Ірпеня цікаві музичні та гумористичні проекти. Квитки на концерт Валерія Жидкова були повністю викуплені ще два тижні тому. Це говорить про те, що Сергій та Ігор правильно відчули потребу глядача. Ірпінь зацікавлений в таких проектах і вони завжди матимуть глядацький попит та максимальну організаційну підтримку з нашого боку” – йдеться у повідомленні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.