Карплюк за рік зробив те, що до нього не зробили за 20 років, – Тарута

Володимир Карплюк на своєму прикладі показав, що не обов’язково мати гроші, а треба мати правильні і хороші справи – у це вірять люди. Таку думку висловив народний депутат України Сергій Тарута в прямому ефірі ток-шоу “Люди. Hard Talk” на “112 Україна“.

“Є місто Ірпінь, і є його мер Володимир Карплюк, про якого багато говорять ті, що борються з ним. На посаду мера він прийшов багатою людиною, яка уже справдилася. Він захотів реалізувати себе і громада його вибрала. Він за рік зробив те, що не змогли зробити його попередники за 20 років. З ним боролися, в тому числі і БПП, щоб він не став мером. Він набрав близько 60%, тому що громада сказала: ми віримо у справи. Він за рік побудував дитсадок, відремонтував школу, створив новий парк: він зробив місто іншим”, – сказав Тарута.

Слід зазначити, що програма за участю Сергія Тарути вийшла 12 грудня минулого року. Тоді на сайті  “112 Україна” написали, що протягом останнього року реконструювали дитячу поліклініку, побудували дитячо-юнацький клуб “Дивосвіт”, дитячий садок “Бджілка”, дві амбулаторії сімейного типу, реконструювали парк ім. В. Правика, парк сімейного відпочинку «Дубки», відкритий центр з надання адміністративних послуг “Прозорий офіс” і Алея Героїв АТО, встановлені нові зупинки громадського транспорту, світлофори, капітально ремонтуються дороги, триває реконструкція дитячо-юнацької спортивної школи і міського стадіону.

Сьогодні ж, через півроку, бачимо як та риторика “112 Україна” змінилася на протилежну. Журналісти каналу запрошують на свої ефіри посадовців, які тільки поливають брудом Ірпінь та його мера, а про слова Сергія Тарути не згадують.

Детальніше – у відеосюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.