Карплюк спростував інформацію щодо балотування у президенти

Інформація щодо балотування у президенти голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка не відповідає дійсності. Про це повідомив Карплюк на публічній сторінці у соцмережі.

Сьогодні мої політичні опоненти, набравшись сил за вихідні, вдалися до чергової інформаційної провокації. На сайтах декількох видань було опубліковано заяву “експерта” про те, що Володимир Карплюк балотуватиметься на пост Президента України. Офіційно заявляю – дана інформація наразі не відповідає дійсності, бо рішення балотуватися я приймаю виключно після широких консультацій зі своєю командою партії “Нові Обличчя””, – заявив голова Інвестради.

Карплюк розцінює це виключно як спробу вплинути на результати президентських виборів в інтересах когось із кандидатів, використовуючи карту моєї можливої участі у перегонах. “Єдине рішення щодо балотування я прийняв лише щодо висунення своєї кандидатури по 95 округу до Верховної ради України. При цьому я продовжую виконувати покладені міськрадою на мене обов’язки голови Інвестиційної ради Ірпеня. Закликаю журналістів загальнонаціональних ЗМІ ретельно перевіряти інформацію, я відкритий до спілкування та завжди готовий відповісти на коментарі працівників медіа”, – додав Карплюк.

Нагадаємо,  2 серпня 2018 року Володимир Карплюк склав повноваження Ірпінського міського голови. Своє рішення пояснив необхідністю свого подальшого розвитку та планами взяти участь у виборах до Верховної ради України по виборчому округу, до якого входить Ірпінь та Приірпіння. Він переконаний, що залишив після себе яскраві зміни та сильну команду і обіцяв розвивати регіон, будучи депутатом парламенту.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.